Werken bij Bakkerij van der Zee

Onze vacatures

Werken bij
Bakkerij van der Zee?

Scroll dan snel naar beneden!

Wil jij werken bij Bakkerij van der Zee? Momenteel hebben we onderstaande vacatures openstaan. Klik op de vacature en reageer meteen! Lees alleen eerst even ons verhaal. Dan weet je precies wie wij zijn en wat wij doen. Wie weet ben jij diegene die ons team binnenkort komt versterken.

Ben jij die ervaren broodbakker die toe is aan iets nieuws? Bij ons sta je aan de basis van ons heerlijke brood en zorg je er letterlijk voor dat je iedere dag brood op de plank hebt. Of je nu momenteel bakker bent bij een warme bakker, of je werkt bij een grotere bakkerij: beide keren ben je bij ons aan het goede adres! Wij zien je graag als onze nieuwe collega!

Ervaren broodbakker

Heb jij geen of weinig ervaring met de bakkerswereld, maar heb jij wel een bovengemiddelde interesse in het bakkersvak? Wij kunnen je opleiden tot broodbakker in een werken-leren traject! Per week ga je vier dagen bij ons werken en een dag naar school. Je ontwikkelt jezelf tot bakker en verdient er ook nog eens goed bij. Kom met ons in gesprek!

Leerling broodbakker

Word jij onze nieuwe magazijnmedewerker / operator in het magazijn? Jij bedient de inpak- en snijmachine en lost storingen op daar waar nodig. Daarnaast verdeel je de broden over de verschillende klanten. We leiden je allround op zodat je iedere lijn kunt bedienen en veel afwisseling hebt. Klik op bovenstaande link en solliciteer!

Magazijnmedewerker / operator

Zit er geen vacature voor jou tussen, maar denk je wel een goede aanvulling voor ons te zijn? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. We gaan graag het gesprek met elkaar aan om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Solliciteren

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Upload hier je CV.